Workshop Ontmoet jeZelf (level 1)

Spread the love

Het is niet jouw taak om van mij te houden… Dat is mijn taak!

Byron Katie

Vaak zijn we erg druk met het zorgen voor anderen en zetten we hen op de eerste plaats. We lopen onszelf voorbij en maken ons van ondergeschikt belang aan de omgeving. Meestal in de hoop om daar erkenning, waardering en liefde voor terug te krijgen. Wat levert ons dat nou op? Vaak bewust en onbewust veel stress, onrust en conflicten. Het is niet voor niets dat burn-outs, lichamelijke en psychische klachten de afgelopen jaren zo enorm zijn toegenomen. Hoe doorbreken we dat patroon?

IK BEN ERBIJ!

Op een bepaald moment in je leven, vraag je jezelf misschien af “is dit het nou?”. Ben ik de persoon geworden die ik diep van binnen ben? Ben ik tevreden met mijzelf en het leven dat ik leid? Of is er meer uit het leven en vooral uit mijzelf te halen? Hoe kan ik meer vanuit mijn eigenheid gaan leven, vanuit mijn hart en met mijn kwaliteiten? Meer in contact met de persoon die ik werkelijk ben?

In Level 1 van deze workshop houden we jou met behulp van actieve en interactieve oefeningen een spiegel voor. Wie is de mens die je dan ziet? Wie ben je tot nu toe geworden en wie ben je werkelijk? Wat staat je in de weg om je werkelijke zelf te laten zien? Kortom, we laten je jeZelf ontmoeten en ont-moeten.  

Wil je deelnemen aan de workshop, meld je dan aan! Je bent natuurlijk vrij om gezellig samen met je partner, vriend(in), broer, zus, vader, moeder en/of collega te komen. Meld hen dan ook even apart aan. 

Praktische informatie met betrekking tot deze workshop vind je hieronder.

Ja, ik ben er graag bij!

AANMELDEN

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op een prachtige locatie in Twente. We zorgen uiteraard voor een ontspannen setting met koffie, thee en wat lekkers erbij. De workshop vindt plaats op een datum die we in onderling overleg vaststellen en duurt van 9.30 tot 16.30 uur.

De inloop is vanaf 9.00 uur en de kosten van deze workshop zijn €75,- per persoon.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar het onderstaande mailadres. Nadat je jouw aanmelding hebt verstuurd, ontvang je van ons een bevestigingsmail met verdere informatie over de wijze van betalen. Mocht je vragen hebben over deze workshop of wil je (eventueel naar aanleiding van jouw deelname) ons uitnodigen om een soortgelijke workshop te geven voor jouw organisatie, neem dan gerust contact met ons op!

Kom je ook?

Locatie:

PRPS360
Lattropperstraat 57
7591 PH  Denekamp

Contact:

06-19966543 (Sharon)
06-51722429 (Ryanke)