Workshop Maak kennis met Numerologie

Spread the love

Numbers rule 
the universe

Pythagoras

Numerologie is de leer der getallen. De Griekse filosoof Pythagoras was al in de 6e eeuw voor Christus een van de grondleggers van de getallenleer. Hij beschouwde het getal als de sleutel tot de ‘harmonie van de kosmos’. Daarnaast wordt numerologie in veel religieuze en esotherische stromingen  gebruikt om een beter inzicht te krijgen in de persoonlijkheden en in bepaalde gebeurtenissen.

IK BEN ERBIJ!

Altijd al nieuwsgierig geweest welke informatie getallen nog meer bevatten dan de rekensommen die ons op school geleerd worden? In deze workshop maak je kennis met numerologie en leer je wat jouw persoonlijke getallen over jouw levenspad kunnen vertellen. We zoomen daarbij in op jouw thema’s, lessen, rode draad en bestemming.

We laten je in deze workshop door oefeningen zelf aan de slag gaan met jouw persoonlijke getallen. Aan het eind van de avond ga je naar huis met een mooie numerologische ID-kaart, die je gemaakt hebt van jouw persoonlijke levenspad. Tijdens de workshop is er voldoende ruimte voor interactie en onderlinge uitwisseling van inzichten. 

Wil je deelnemen aan de workshop, meld je dan aan! Je bent natuurlijk vrij om gezellig samen met je partner, vriend(in), broer, zus, vader, moeder en/of collega te komen. Meld hen dan ook even apart aan. Mocht de workshop al volgeboekt zijn, reserveer dan alvast een plekje voor een van de volgende data. We houden je via onze website op de hoogte van de nieuwe data en locaties.

Praktische informatie met betrekking tot deze workshop vind je hieronder.

Ja, ik ben er graag bij!

AANMELDEN

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op een prachtige locatie in Twente. We zorgen uiteraard voor een ontspannen setting met koffie, thee en wat lekkers erbij. De workshop vindt plaats op een datum die we in onderling overleg vaststellen en duurt van 19.30 tot 22.00 uur.

De inloop is vanaf 19.00 uur en de kosten van deze workshop zijn €35,- per persoon.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar het onderstaande mailadres. Nadat je jouw aanmelding hebt verstuurd, ontvang je van ons een bevestigingsmail met verdere informatie over de wijze van betalen. Mocht je vragen hebben over deze workshop of wil je (eventueel naar aanleiding van jouw deelname) ons uitnodigen om een soortgelijke workshop te geven voor jouw organisatie, neem dan gerust contact met ons op!

Kom je ook?

Locatie:

PRPS360
Lattropperstraat 57
7591 PH Denekamp

Contact:

06-19966543 (Sharon)
06-51722429 (Ryanke)