Workshop Leef nu

Spread the love

“Het leven is Nu. Er is nooit een tijd geweest waarin je leven niet Nu was en die komt er ook niet.” 

Eckhart Tolle

De maatschappij verandert en iedereen is druk. We weten allemaal best wel dat leven in het Nu erg belangrijk is. Maar waarom is het nou zo verdomd lastig om je aandacht bij dit moment te houden? Dit moment is tenslotte het enige waar je echt zeker van bent. Waarom dwalen onze gedachten zo vaak af? En hoe zorgen we ervoor dat we meer met onze aandacht en focus in dit moment zijn?

IK BEN ERBIJ!

Deze workshop is voor iedereen die ervaart dat de snelheid en hectiek van de huidige maatschappij ons druk oplegt, die het contact met zijn of haar gevoel kwijt is en graag weer wil versterken, die meer bewust en in balans wil leven en natuurlijk voor iedereen die het gewoon leuk en interessant vindt.

In deze workshop laten we je door oefeningen kennismaken met wat in het Nu leven is en geven we je inzichten en handvatten om jezelf continu te blijven prikkelen bewust te blijven leven in het Nu. We zouden het leuk vinden om jou te ontmoeten tijdens onze reis naar het Nu.

Wil je deelnemen aan de workshop, meld je dan aan! Je bent natuurlijk vrij om gezellig samen met je partner, vriend(in), broer, zus, vader, moeder en/of collega te komen. Meld hen dan ook even apart aan. Mocht de workshop al volgeboekt zijn, reserveer dan alvast een plekje voor een van de volgende data. We houden je via onze website op de hoogte van de nieuwe data en locaties.

Praktische informatie met betrekking tot deze workshop vind je hieronder.

Ja, ik ben er graag bij!

AANMELDEN

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op een prachtige locatie in Twente. We zorgen uiteraard voor een ontspannen setting met koffie, thee en wat lekkers erbij. De workshop vindt plaats op:
– maandag 24 juni van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
– vrijdag 12 juli van 10.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

De kosten van deze workshop zijn €35,- per persoon. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar het onderstaande mailadres. Nadat je jouw aanmelding hebt verstuurd, ontvang je van ons een bevestigingsmail met verdere informatie over de wijze van betalen. Mocht je vragen hebben over deze workshop of wil je (eventueel naar aanleiding van jouw deelname) ons uitnodigen om een soortgelijke workshop te geven voor jouw organisatie, neem dan gerust contact met ons op!

Kom je ook?

Locatie:

PRPS360
Lattropperstraat 57 
7591 PH  Denekamp

Contact:

06-19966543 (Sharon)
06-51722429 (Ryanke)